![]() |
![]() |
|
|
#1 |
|
Junior Member
Tecrübe Puanı: 0
![]() |
Arkadaşlar merhaba bir konu hakkında bir fikir danışacaktım.Şimdi ben bir hastane yemekhanesi projesinde gıda mühendisi olarak çalışmaktayım ve sigortam yatıyor,yanlız belirtmek istediğim husus ben sorumlu yönetici olarak değil düzgıda mühendisi olarak görev almaktayım gıda mühendisleri odasından sorumlu yöneticilik belgesi almadım düz gıda mühendisiyim ve çalıştığım işyeri ile sözleşmem var.Benim soracağım konu ben işyerimde sorumlu yönetici değilim başka bir yerDe sorumlu yönetici olarak çalışma durumum var mı varsa çalışacağım 5 işyeri (60 BEYGİR VE ALTI) veya 1 işyeri(60 BEYGİR VE ÜSTÜ) çalışma durumunda ssk talebinde bulunmayı düşünüyorum sizce olur mu? ssk nın 5510 sayılı yasada olabilirliğini söylüyor sizlerinde yorumunu öğrenmek istiyorum
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Administrator
Tecrübe Puanı: 100
![]() |
siz zaten düz gıda mühendisi derken çalışıyorsunuz ve sigortanız ödeniyor başka bir yerde sorumlu yönetici olarak çalışmanız yasal değil aynı anda iki yerde sigortalı olamazsınız.
odadan sorumlu yöneticilik belgesi almamanız baska bir yerdede çalışma hakkınızın olduğunu göstermez.ilk çalıştığınız yer için odadan sorumlu yöneticilik belgesi isteyiniz. |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Senior Member
Tecrübe Puanı: 2
![]() |
artık bende sorumlu yonetıcılık sıstemının kalkmasını herkesın hakkıyla calısıp işini yapmasını cok istiyorum arkadaslar lutfen pıyasada iş bulamayan o kadar arkadas varkı şu diploma kiralama olayından dolayı bi çok insanın iş bulmasını bulsada onu gecındırecek maasın verılmemesıne sebep oluyosunuz kusura bakmayın ama gercekten hiç mantıklı degıl bu dıploma kiralama gıtmedıgın bıyere ne kadar güvenipte verebılıyosunuz diplomanızı anlayamıyorum dogrusu....
|
|
|
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|