![]()
|
![]() |
![]() |
|
LinkBack | Seçenekler | Arama | Stil |
![]() |
#1 |
Junior Member
Üyelik tarihi: 15-10-2012
Mesajlar: 7
Tecrübe Puanı: 0
Tecrübe Puanı: 10
Tecrübe Derecesi :
![]() ![]() |
![]() Arkadaşlar merhaba,
Sİteye yeni üye oldum.Gıdalarda alerjen ve kontrolü ile ilgili bir cümleye bile denk gelmedim.Yönlendirebilecek arkadaş varsa sevinirim.Gıda güvenliğinin en önemli maddelerinden olan alerjen kontrolü ıfs v6 ve brc v6 nın diğer versiyonlarına göre en çok yenilik getirdiği konudur.İlerleyen zamanlarda da Türk gıda kodeksinde daha fazla önem verileceğine inanıyorum. |
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) |
|
Seçenekler | Arama |
Stil | |
|
|
|
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
bitkisel atık yağların kontrolü | okayerdogangida | Yağ Sanayi Atıkları Ve Değerlendirilmesi | 5 | 3 Gün önce 01:03 AM |
Şişmanlığın Ölçülmesi Ve Kontrolü | Muhittin YILMAZ | Diyet Yaparken Nelere Dikkat Edilmeli | 1 | 3 Gün önce 09:50 PM |
Mikrobiyolojik Hijyen Kontrolü | ismaileri | Yardımlaşma | 3 | 3 Gün önce 07:52 PM |
Yağlı Tohumlarda Kalite Kontrolü | Muhittin YILMAZ | Mikrobiyolojik Analiz | 8 | 3 Gün önce 07:35 PM |
Süt Kabulünde Kalite Kontrolü | inci | Sütün Muhafaza Teknikleri ve Analizleri | 7 | 3 Gün önce 06:32 PM |