Geri git   Türkiyenin Gıdacılar Topluluğu - Gıda - Gıda Mühendisleri > Gıdacılar.Net GENEL > Forum ile Alakalı Öneriler
Connect with Facebook
Kayıt ol Arama Yeni Mesajlar Forumları Okundu Kabul Et

Cevapla

 

LinkBack Seçenekler Arama Stil
Alt 15-2012   #1
Junior Member
 
Üyelik tarihi: 15-10-2012
Mesajlar: 7
Tecrübe Puanı: 0
Tecrübe Puanı: 10
Tecrübe Derecesi : rigor is on a distinguished road
rigor is on a distinguished road
Standart alerjen kontrolü

Arkadaşlar merhaba,

Sİteye yeni üye oldum.Gıdalarda alerjen ve kontrolü ile ilgili bir cümleye bile denk gelmedim.Yönlendirebilecek arkadaş varsa sevinirim.Gıda güvenliğinin en önemli maddelerinden olan alerjen kontrolü ıfs v6 ve brc v6 nın diğer versiyonlarına göre en çok yenilik getirdiği konudur.İlerleyen zamanlarda da Türk gıda kodeksinde daha fazla önem verileceğine inanıyorum.
rigor isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Bu mesajdan alıntı yap
Cevapla


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)

 
Seçenekler Arama
Stil

Yetkileriniz
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-KodlarıKapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular

Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Süt Kabulünde Kalite Kontrolü inci Sütün Muhafaza Teknikleri ve Analizleri 6 28-2012 12:40 AM
Yağlı Tohumlarda Kalite Kontrolü Muhittin YILMAZ Mikrobiyolojik Analiz 7 24-2011 10:51 AM
bitkisel atık yağların kontrolü okayerdogangida Yağ Sanayi Atıkları Ve Değerlendirilmesi 4 21-2009 11:42 PM
Mikrobiyolojik Hijyen Kontrolü ismaileri Yardımlaşma 2 02-2009 07:05 PM
Şişmanlığın Ölçülmesi Ve Kontrolü Muhittin YILMAZ Diyet Yaparken Nelere Dikkat Edilmeli 0 04-2008 02:37 AM



Şu anda saat : 05:21 PM.



Powered by vBulletin® Version 3.8.3
Copyright ©2000 - 2020, Jelsoft Enterprises Ltd.
LinkBacks Enabled by vBSEO 3.6.0 © 2011, Crawlability, Inc.